DOLÇ I SALAT

Receptes de pastisseria per a dies especials

Autor: GUDIOL SALOM, VICTÒRIA

Sección: GASTRONOMÍA - Repostería

DOLÇ I SALAT

DOLÇ I SALAT

26,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
01/03/2023
Colección:
Milfulls
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Un llibre de receptes dolces i salades per temptar amics i familiars en les ocasions especials, explicades amb tot detall perquè tinguin lèxit assegurat!Aquest és un llibre recopilatori de saboroses preparacions dolces i salades, tant tradicionals com actuals, pensades especialment perquè sigui factible de fer-les a casa. Una obra de consulta pràctica i molt visual, plena dil·lustracions i fotografies que …

Un llibre de receptes dolces i salades per temptar amics i familiars en les ocasions especials, explicades amb tot detall perquè tinguin lèxit assegurat!

Aquest és un llibre recopilatori de saboroses preparacions dolces i salades, tant tradicionals com actuals, pensades especialment perquè sigui factible de fer-les a casa. Una obra de consulta pràctica i molt visual, plena dil·lustracions i fotografies que ajuden a entendre millor tot el procés culinari. El llibre es divideix en dos blocs. El primer està dedicat a les elaboracions dolces que podem fer durant tot lany: pastes de te i galetes, pastissos per a celebracions, coques llamineres... El segon se centra en elaboracions salades, pràctiques i senzilles, que resulten perfectes per a ocasions especials com ara una festa, un pícnic o un aperitiu. 

Leer más

Más libros de GUDIOL SALOM, VICTÒRIA

  • DULCE Y SALADO

    DISPONIBLE

    Recogida en librería GRATIS

    Envío a domicilio

    DULCE Y SALADO

    26,00€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

DOLÇ I SALAT

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-19474-05-6
EAN:
9788419474056
Nº páginas:
128
Colección:
Milfulls
Lengua:
CATALAN
Alto:
3 mm
Ancho:
2 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Repostería

Victòria Gudiol (Barcelona, 1990)


Va estudiar a lEscola de Pastisseria del Gremi de Barcelona. Ha treballat en diferents pastisseries i forns de Catalunya (Pastisseria Escribà, Pastisseria Mauri, Forn Calderón, Forn Batalla, etc.), que li han desvetllat un gran interès per recopilar les receptes de la pastisseria tradicional catalana. El llibre ens mostra una sèrie delaboracions dolces i salades tradicionals, pensades per fer-les a casa, que lautora ha il·lustrat personalment amb els seus dibuixos amb aquarel·les i les seves fotografies, tal com va fer en el seu primer llibre Pastisseria tradicional per fer a casa (2021).

 

Victòria Gudiol té un perfil a Instagram (pipa_and_roma) on penja les fotos i les aquarel·les que fa de les seves receptes.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar